Resultaten voor heerhugowaard school


    
heerhugowaard school

Overzicht van basisscholen in Heerhugowaard, duidelijk op AlleCijfers.nl.
Vergelijk de basisscholen in Heerhugowaard gemeente Heerhugowaard: bekijk de uitstroom naar de middelbare school, eindtoets scores en meer! Uitstroom groep 8 naar de middelbare school voor de basisscholen in Heerhugowaard op basis van het schooladvies 2017.: dit is een verkort overzicht met 6 scholen, bekijk hier het volledige uitstroom overzicht met alle 25 scholen in Heerhugowaard.
Focus Heerhugowaard.
woensdag 13 december 2017. Woensdag 20 december wordt en een kerstgala op Focus georganiseerd van 19.30u tot 22.00u. Leerlingen kunnen op school een kaartje kopen voor 3, inclusief 3 consumpties. De bedoeling is dat iedereen op zijn/haar mooist gekleed komt.
Schoolvakanties Heerhugowaard.
Let op: Een deel van de bovengenoemde schoolvakanties in Heerhugowaard betreffen adviesdata vanuit de Nederlandse overheid. De kans bestaat dat sommige scholen hier van afwijken. Daarom adviseren wij om ook bij de school in Heerhugowaard navraag te doen welke data deze hanteert.
Alle basisscholen in Heerhugowaard, vergelijk op 10.000scholen.nl.
Standerdmolen 2-8, 1703 NK Heerhugowaard. Basisschool voor protestants-christelijk onderwijs in Heerhugowaard. Cornelia van Arkeldijk 24, 1705 NP Heerhugowaard. Basisschool voor rooms-katholiek onderwijs in Heerhugowaard. Saenredamlaan 2, 1701 MD Heerhugowaard. Basisschool voor rooms-katholiek onderwijs in Heerhugowaard. Middenweg 30-A, 1703 RC Heerhugowaard.
Alle middelbare scholen in Heerhugowaard, vergelijk op 10.000scholen.nl.
Huygens College Heerhugowaard voor vwo havo mavo en vbo. Middelbare school in Heerhugowaard. Windmolen 4, 1703 PS Heerhugowaard. Huygens College Heerhugowaard voor vwo, havo, vmbo. Middelbare school voor VMBO B / VMBO K / VMBO T / HAVO / VWO in Heerhugowaard.
Op zoek naar een goede basisschool in Heerhugowaard?
Onder het bestuur van Stichting Flore vallen 28 basisscholen. In alle wijken van Heerhugowaard vindt u een Floreschool. De Flore-scholen zijn één in verscheidenheid. Iedere school heeft zijn eigen gezicht, onderwijsstijl en werkwijze. Kortom, voor iedere leerling is er een school die bij hem of haar past.
Vind en vergelijk basisscholen in Heerhugowaard.
Samenwerking: 1 school. Hoeveel basisscholen zijn er met woonplaats Heerhugowaard en onderwijstype.: Basisonderwijs: 20 scholen. Speciaal basisonderwijs: 1 school. Speciaal onderwijs: 1 school. Hoeveel basisscholen zijn er met woonplaats Heerhugowaard en onderwijsconcept.: Ontwikkelingsgericht Onderwijs: 2 scholen. Montessori: 1 school. Jenaplan: 1 school.

Contacteer ons