Resultaten voor 3d beeld van jezelf laten maken


    
3d beeld van jezelf laten maken

InnoFabriek 3D Bodyscan.
Een digitale kopie van jou of je vrienden door middel van een 3D scan. 3D scan en print technieken. 3D scan en print technieken zijn sterk in opmars. Met onze unieke bodyscanner is het mogelijk om binnen 4 seconden een 3D scan van jezelf, je kinderen of vrienden te laten maken.
Ridix opent allereerste 3D printer winkel in Rotterdam.
Het is dus geen science fiction meer. Ridix is een fysieke winkel waar de consument een bijzonder portret van zichzelf kan laten maken. En zelf aan de slag kan met zo'n' printer. Hoe werkt het? Binnen 10 minuten is de scan voor een portret klaar en na 4 dagen kan de fullcolor mini versie opgehaald worden. Jouw eigen Madame Tussaud is binnen handbereik, want het is ook mogelijk om meerdere personen tegelijk te scannen en deze groep in 3D te printen. Alles is mogelijk: van kapotte onderdelen vervangen door nieuwe 3D geprinte onderdelen, creëren van gadgets, sieraden en gebruiksvoorwerpen tot en met. een levensecht beeldje van jezelf.
Maak je borstbeeld in 3D bij WINKEL Gent Regio HLN.
Zaterdag, vanaf 17 uur, komt dj SNS plaatjes draaien. Maar hét leukste in WINKEL is ongetwijfeld het borstbeeld dat je van jezelf kan laten maken met een 3D-printer. Dat kan vandaag en morgen ook nog. Mensen" kijken vol belangstelling naar de 3D-printer, maar voorlopig heeft nog niemand de stap gewaagd een borstbeeld van zichzelf te laten maken, zegt Orlando Hertoge. Zo'n' beeld kost 30 euro.
Jezelf in 3D indive.
Daar zijn we het bij Indive roerend mee eens. En wat is er nog spekender dan een 3D beeld van jezelf of iemand om wie je veel geeft? Met een 3D-en profiel geeft je iemand een blijvende herinnering met een grote emotionele waarde. Want zeg nu zelf, een en-profiel van je eigen kind is toch geweldig? En hoe blij zul je opa en oma hiermee maken. Voor de 3D-en profiel print hoef je geen scan te maken. Je stuurt ons gewoon een goede, hoge resolutie foto waarbij het gezicht goed van de zijkant is gefotografeerd en wij zorgen voor de rest. De foto kan gemaakt worden met je mobiele telefoon. Meestal is die kwaliteit voldoende voor een geweldig resultaat. Een 3D-en profiel is 18 cm hoog excl houten blokje. De kosten voor een 3D-en profiel zijn 25, voor 1 gezicht of foto. Elke foto meer is 15, extra. Wil je een 3D-en profiel laten maken dan kun je via onderstaande button het contactformulier invullen of je kunt je foto's' direct mailen naar info@indive.nl.
3D selfie maken bij 3D Selfie Shop maak je een 3D poppetje van jezelf!
Gratis 3D bestand. Gratis 3D beeld via APP. Jouw eigen naam op het voetje. Eventueel het eigen beeldmerk aan onderzijde. Van deze 9 foto's' maken wij een digitaal 3D model van jouw gezicht. Dat doen wij met The Bobbleshop Software; 100% geautomatiseerde 3D software en 100% garantie op een perfect eindresultaat. In de catalogus hebben wij nu ruim 270 avatars waaruit jij kunt kiezen. We kunnen zelfs jouw eigen avatar ontwerpen als jij dat wilt. Als je je keuze hebt gemaakt wordt het bestand direct geprint op een van onze full colour sand stone printers. Daarna nog in de nabewerking en en weekje later staat jouw eigen 3D selfie klaar. Een foto realistisch 3D selfie van jezelf.
Maak 3D-beeldje van jezelf bij Hema.
Hema heeft een primeur naar eigen zeggen, tijdens een speciale shoppingavond in Amstelveen is het mogelijk om een 3D-beeldje van jezelf te laten maken. Het werkt simpel, je stapt in de speciale scanner die binnen luttele seconden een scan van je maakt om deze vervolgens met een 3D-printer uit te werken. Binnen de kortste keren heb je een 3D-weergave van jezelf als tastbaar product. Kosten bedragen 69 en meer informatie op de site. Lees ook: The Micro: 3D-printer met bijzonder laag prijskaartje. 3D hema scan.
3D-printen bij HEMA: laat een poppetje van jezelf maken voor 59 euro.
3D-printen bij HEMA: laat een poppetje van jezelf maken voor 59 euro. Business Insider Nederland 28 Jun 2014 16787. Deel dit artikel. Foto: bewerking Business Insider. Een scan van je lichaam laten maken en die vervolgens printen in 3D. Het kan bij een HEMA-filiaal in Amstelveen.
3D-print van jezelf bij Hema Nieuws Telegraaf.nl.
Een miniatuurversie van jezelf laten fabriceren door je te laten scannen en vervolgens in 3D te laten printen. Dat kan binnenkort bij de Hema in een zogeheten scanlounge die met 68 hoge resolutie camera's' een opname van het gehele lichaam maakt. Aanstaande donderdag 3 juli kunnen klanten van één winkel van de Hema, tijdens het Late Night Shopping Event in winkelcentrum Stadshart in Amstelveen, in een fractie van een seconde een 3D scan laten maken waarvan vervolgens een beeldje gemaakt wordt.
Home.
Kom gezellig langs bij onze 3D studio in Zoetermeer waar wij een 3D scan van jou kunnen maken. Dit verwerken wij dan tot een 3D Model en printen dit in volledig kleur, zodat jij een leuk UNIEK mini beeldje van jezelf hebt.

Contacteer ons