Op zoek naar 3d beeld van jezelf laten maken?


    
3d beeld van jezelf laten maken

Beeldje van jezelf maken? Cyaan Co.
4 weken na de scan kan het beeldje afgehaald worden bij Cyaan Co, of we sturen het op per post. 3D print bestellen. Meer weten over 3D printen? Beeldje van jezelf maken? Zelf een 3D printer kopen? Tel 32 016 84 76 82.
Full-body 3D-scan: print een kopie van jezelf of een geliefde! FabLab Maastricht.
Full-body 3D-scan: print een kopie van jezelf of een geliefde! Je kunt nu een mini kloon van jezelf of een geliefde laten maken bij het 3Dinnovationcenter in een lokaal boven het FabLab. Kennismaking met de mogelijkheden is gratis op de open inloop op dinsdagen.
HEMA laat je ook 3D-geprinte beeldjes van jezelf maken Bright.nl.
Tonie van Ringelestijn. HEMA laat je ook 3D-geprinte beeldjes van jezelf maken. vrijdag 27 juni 2014 1700.: Op Bright Day kon t al, nu ook bij HEMA: een 3D-geprint beeldje van jezelf door je in te laten scannen. Op Bright Day 3 in mei kon je t ook al bij twee bedrijven laten doen: in 3D gescand worden om daarna een miniatuurversie van jezelf te kunnen 3D-printen.
DoubleMe3d Een 3D beeldje van jezelf of je gezin.
Een beeldje van jezelf om weg te geven aan je geliefde of aan je oma. Of neem je oma mee naar onze studio en houd op die manier voor altijd een 3D herinnering aan haar. Vergeet ook de wedding-topper niet, nooit meer vreemden op de bruiloftstaart! En zeg nu zelf een minibeeldje van jezelf aan je geliefde geven is toch zoveel origineler dan een foto. Kom langs in onze studio en laat je informeren over de mogelijkheden. In onze studio hebben we op het moment twee manieren van scannen. We hebben een foto scanner waarmee we in een fractie van een seconde 120 fotos van je maken met cameras die rondom je staan.
Print je mini-kopie Madurodam. arrow-right. arrow-down. arrow. ticket. cross. play. doorway link. hexagon. divider. facebook. twitter. instagram. linkedin. youtube. divider-small. dogs. guy-with-dog.
Extra leuk: via de mail ontvang je de scan en een link zodat je een échte miniatuurversie van jezelf kunt bestellen. Zo heb je een blijvende herinnering aan jouw dag in Madurodam. Van maandag t/m vrijdag van 1100: tot 1400: uur en van 1500: tot 1800: uur.
De goedkoopste 3D SELFIE van Nederland! Wereldprint.
Stap 1: Scannen. U kunt tijdens de openingstijden zonder afspraak langskomen in onze studio aan de Energiestraat 9 te Kampen voor het maken van een 3D Selfie. Voor grote groepen of een ander tijdstip dient een afspraak gemaakt te worden.
Scan en print jezelf in 3D.
Scan en print jezelf in 3D. Spin-off van de Universiteit van Amsterdam komt met gratis 3D scanning programma. Vorig artikel Volgend artikel. De afgelopen paar jaar zijn er twee technologieën beschikbaar gekomen die 3D scannen en printen bereikbaar maken voor een groter publiek. De eerste is de Kinect sensor van Microsoft. Het bijzondere hieraan is dat deze naast een camera ook een diepte sensor is en door het meten van afstanden in staat is om een 3D beeld te maken.
Bezoekers kunnen in de Efteling 3D-print van zichzelf laten maken Omroep Brabant.
Vluchtelingen in Brabant. Bezoekers kunnen in de Efteling 3D-print van zichzelf laten maken. KAATSHEUVEL In de Efteling kunnen bezoekers vanaf donderdag een 3D-poppetje van zichzelf laten printen. Daarmee volgt het populaire attractiepark in Kaatsheuvel onder andere warenhuis HEMA. Volgens woordvoerster Femke van Es gaat het om een proef voor onbepaalde tijd. We" kijken eerst wat de reacties zijn. Dan bepalen we of we ermee doorgaan, zo laat ze woensdagavond aan Omroep Brabant weten. Volgens Van Es kunnen geïnteresseerden een beeldje van zichzelf kopen bij de Game Gallery, de spelletjeshoek van het Ruigrijk. Daarvoor moeten ze een foto van zichzelf meenemen, waar vervolgens een Eftelingtintje aan wordt gegeven. Kopers ontvangen het beeldje, dat ongeveer zo groot is als een barbiepop, niet meteen. De productie ervan neemt namelijk acht uur in beslag. Kopers krijgen het beeldje dan ook thuisgestuurd, aldus Van Es. Goedkoop is het souvenir overigens niet. Van Es: Het" gaat om iets unieks, waarvoor dan ook 79 euro moet worden betaald." HEMA is goedkoper, maar pop kleiner. De Efteling is niet de eerste in Nederland met het aanbieden van een 3D-pop van jezelf.
3D beeldjes.
In samenwerking met www.evenredig.nl kun je nu een 3D beeldje van jezelf laten maken. Een prachtig standbeeld van max. 14 cm hoog! Hoe gaat het in zijn werk? Je komt op het kantoor van Evenredig te Dokkum daar staan de scanner en 3Dprinter, waar je ingescand gaat worden.

Contacteer ons