Meer resultaten voor cool heerhugowaard openingstijden


    
cool heerhugowaard openingstijden

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard De Telefoongids.
Cool kunst en cultuur is een schouwburg, een centrum voor muziek, theater en kunsteducatie, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één. De Schakel, Muziekschool Dijk en Waard en Artiance Heerhugowaard zijn allen opgegaan in Cool. virtuele tour op site.
Openingstijden van Cool Kunst En Cultuur in Heerhugowaard.
Cool Kunst En Cultuur. Openingstijden Cool Kunst En Cultuur Heerhugowaard. 13 Cool Kunst En Cultuur vestigingen gevonden in Heerhugowaard. Aragonstraat 11 Alkmaar. Cool Kunst en Cultuur. Coolplein 1 Heerhugowaard. Coolplein 1 Heerhugowaard. Middenweg 133-A Heerhugowaard. Verdronkenoord 50 Alkmaar. Fnidsen 56 Alkmaar.
coolpleinfestival.nl.
Theater Cool Middenwaard.
Cool kunst en cultuur. Cool kunst en cultuur. wij zijn niet geopend tijdens koopzondagen. horeca, restaurant, koffie en lekkernij, theater. 1703 XC HEERHUGOWAARD. 072 534 76 62. Volg Cool via.: Hét theater, kunsteducatiecentrum en poppodium van Heerhugowaard! Care Middenwaard CoolCat.
Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard.
Wegens succes komt Ton Kas in 2018 terug met KAKMAKER. Reserveer nu vast uw kaarten! Cool's' Winter Wonder Walk. Sfeervolle kerstroute door Cool met mini-concerten van onze leerlingen! Maak een account. Cool kunst en cultuur, Coolplein 1, 1703 XC Heerhugowaard 072 534 76 62.
Cool Kunst En Cultuur Heerhugowaard Facebook.
Kom naar Conscious Cinema en bepaal zelf jouw toegangsprijs 100% donatie. Voor de eerste 100 shares doneert Cool een extra euro per share! Conscious Cinema Actie Serious Request 2017! Zo 1200: UTC01 Cool Kunst En Cultuur Heerhugowaard, North Holland, Netherlands.
Theater Cool Kunst en Cultuur Heerhugowaard, Heerhugowaard DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Geen gegevens bekend. Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder. stuur een e-mail naar de aanbieder. vraag offerte aan. tip vrienden of e-mail aan mezelf. verstuur een correctie aan DagjeWeg.NL. De bijzondere buitenkant van het gebouw schept de nodige verwachtingen voor de voorstellingen die hier op de planken staan. Cool is een eigentijds theater met een leuk programma voor het hele gezin! De naam van het theater is gericht op de koolteelt die al eeuwenlang erg belangrijk is voor de omgeving van Heerhugowaard.

Contacteer ons