Meer resultaten voor bronzen beeld laten maken


    
bronzen beeld laten maken

Bronzen beelden kopen van echt brons Mooie kunst beelden.
Bronzen beeld laten maken. Bronzen beelden Noord holland. Bronzen beelden Amsterdam. Bronzen beelden Rotterdam. Bronzen beelden Groningen. Bronzen beelden Utrecht. Bronzen beelden Friesland. Bronzen beelden Overijssel. Bronzen beelden Drenthe. Bronzen beelden Gelderland. Bronzen beelden Noord Brabant. Bronzen beelden Zuid Holland.
Kosten bronzen beeld laten maken Sonja Zuurman.
Kosten bronzen beeld laten maken. Wilt u een bronzen beeld laten maken? Dan vraagt u zich vast af wat de kosten hiervan zijn. Mijn beelden zijn maatwerk en worden in overleg met u ontworpen. Dit betekent dat er naast materiaalkosten, ook veel tijd zit in het ontwerpen van een beeld dat aansluit bij uw wensen.
In opdracht laten maken van bronzen beelden door Lia Krol.
Prijslijst voor in opdracht te maken bronzen beelden. Beelden in opdracht. Bronzen beelden kunnen desgewenst in opdracht worden gemaakt. U kunt daarvoor U eigen idee aandragen met behulp van fotos of schetsen. Aan de hand van een atelierbezoek bepalen we dan samen het ontwerp. Bij grote opdrachten worden als voorbeeld kleine modelschetsen gemaakt. Bronzen beelden worden eerst in modelwas of klei gemaakt, alvorens definitie in brons te gieten. Aanpassingen in het model zijn nog altijd mogelijk. U krijgt het model altijd eerst te zien voordat het wordt gegoten. Bronswerk is een intensief proces, met vele uren noeste arbeid. De prijs van het beeld zal oa afhangen van de omvang, de mate van detaillering en de oplage.
Brons standbeeld laten maken. Identiek via 3D techniek. Photosculptura.
Een standbeeld laten maken is altijd een persoonlijk proces. Uw wensen staan centraal. Bovenstaande opsomming is slechts een greep uit de vele mogelijkheden om een prachtig persoon te vereeuwigen. Heeft u zelf al een bepaald beeld bij uw standbeeld? Schroom het niet om het aan ons voor te leggen en vraag om een persoonlijke offerte. Bekijk prijzen Vraag een offerte aan. Verbeeldt bijzondere personen. Gratis offerte aanvragen. Veel gestelde vragen. Hoe geeft u een uniek cadeau bij een bedrijfsoverdracht, familieoverdracht of een jubileum? Laat een bronzen borstbeeld of plaquette maken bij PhotoSculptura.
Roijmans, sculpturen laten maken, bronzen beelden op maat.
Sculpturen op maat, sculpturen laten maken. U heeft een bepaalde gedachte, een tekening op papier, een wens met betrekking tot het maken van een bronzen beeld, of een totaal ander idee. Wij kunnen u helpen om uw idee uit te werken en om te zetten naar een 3-dimensionale sculptuur.
Beelden in opdracht Bronzen beeld laten maken naar uw wens.
Ondanks dat wij een grote collectie met bronzen beelden hebben, kan het zo zijn dat het bronzen beeld van uw keuze er niet bij zit. Dat kan het geval zijn wanneer u zeer specifieke wensen hebt. In dat geval is het mogelijk om bronzen beelden te laten maken door ons.
Bronzen beeld laten maken? Kijk eens op Bronzenbeeld.com.
Mijn naam is Sonja Zuurman en ik ben beeldhouwer in Haren. Bij mij kunnen zowel particulieren als bedrijven een bronzen beeld laten maken. In samenspraak met u creeër ik bronzen tuinbeelden, relatiegeschenken of huwelijkscadeaus. Wilt u een bronzen beeld laten maken?
Babke's' Bronzen Beelden Beelden die bij je blijven.
Naast het vervaardigen van eigen creaties, werkt Babke graag in opdracht. Aan de hand van fotos, gesprekken en het uitwisselen van ideeën en gevoelens, is zij zeer goed in staat om dit vervolgens te vertalen naar een beeld. Ook voor bedrijven en instellingen, zoals de universiteit Maastricht, Trimbos Instituut, en Huis voor de Sport, maakt Babke inmiddels al jaren awards, afscheidscadeaus en dankbetuigingen in opdracht. Meer informatie over mijn werkwijze en inspiratie? Bekijk dan Over Babke. Wilt u op bezoek komen? Dan bent u van harte welkom in mijn atelier. U kunt mij bellen of mailen voor een afspraak. Dit zeggen mensen over mijn beelden.: Voor je heel mooie bronzen sculptuurtje. Zoals je weet heb ik er lange tijd over zitten piekeren wat ik als gedenktekentje voor het graf van mijn vader kon laten maken.
Borstbeeld laten maken Photosculptura.
Wilt u het bronzen beeld als verrassing geven? Wij zorgen voor een passende reden om een shoot te houden. De persoon weet dan van niets! Een bijzonder bronzen beeld voor ogen? Een borstbeeld laten maken is een bijzonder proces, dat doen we dan ook helemaal op maat.

Contacteer ons