Resultaten voor theater heerhugowaard


    
theater heerhugowaard

Theater Cool Kunst en Cultuur Heerhugowaard, Heerhugowaard DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Cool kunst en cultuur is naast een theater ook een centrum voor muziek, theater en kunsteducatie waar jaarlijks 1500 leerlingen diverse lessen volgen. Theater Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje en workshop.
Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard.
Geef een oordeel per criterium Sfeer is niet beoordeeld. Prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Personeel is niet beoordeeld. Faciliteiten is niet beoordeeld. Aanbod is niet beoordeeld. Selecteer je gezelschap. Terug naar theater homepage. Vorig uitje Volgend uitje. Coolplein 1 1703XC Heerhugowaard Cool kunst en cultuur.
Theater Heerhugowaard Winkelcentrum Middenwaard.
Ook worden er regelmatig workshops, masterclasses en cursussen op het gebied van kunst en cultuur georganiseerd. Parkeren theater Heerhugowaard. Tickets voor een avondje uit in Heerhugowaard? Parkeer je auto op de parkeerplaats Coolplein P3 of in de parkeergarage Middenweg P2.
Cool, theater en lessen! Cool kunst en cultuur Kidsproof Kop van Noord-Holland.
Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Cool in Heerhugowaard is een theater met regelmatig kinder voorstellingen en leuke activiteiten! In Cool zijn regelmatig leuke kindervoorstellingen, maar je kunt er ook naar toe voor muziekles, dansles, theaterles, zangles en noem maar op!
Programma.
Cool Comedy Café. Babbels Peuter en Kleuterfestival. Cool kunst en cultuur. 1703 XC Heerhugowaard. 072 534 76 62 algemeen. 072 576 09 55 kaartverkoop. Meld u aan voor de nieuwsbrief voor voorstellingstips en meer! vul een geldig email adres in.
Lebouille nieuwe directeur theater Cool.
Hans Lebouille 41 is benoemd tot directeur van theater Cool in Heerhugowaard. Hij volgt Eva Middelhoff op die naar Nijmegen vertrekt. De Raad van Toezicht van Cool ziet in Lebouille een creatieve en ondernemende persoonlijkheid, passend bij de fase waarin Cool zich op dit moment bevindt: het verder bouwen aan Cool als Podium van de stad Heerhugowaard.
Theatervoorstellingen in Heerhugowaard, het complete voorstellingen aanbod.
Arjen Lubach Arjen Lubach LIVE Cool kunst en cultuur Heerhugowaard MA 25.03.2019 2015: uur 2450., Bij Theater.nl kun je terecht voor het complete theateruitje! Bekijk hier het overzicht van voorstellingen in de Nederlandse theaters. En maak meteen je theateruitje compleet met een lekker etentje bij een restaurant naar keuze! Volg ons op.: Eén klik en je mist niets meer van wat er speelt. op de Nederlandse podia. Theaters per plaats. 2018 Theater.nl B.V. De Wereld Van Theater Algemene Voorwaarden Over ons Contact.
Theater Heerhugowaard Theaters en voorstellingen in Heerhugowaard.
een compleet dagje uit Jouw spotlight op alle theaterprogramma's.' Home / Theater in Heerhugowaard. Cool kunst en cultuur Coolplein 1. 1703 XC Heerhugowaard. Voorstellingen in Heerhugowaard. Tournee 2018 VR 26.10.2018 / Cool kunst en cultuur / 20.15 uur / 3450, Herman van Veen is ondertussen een fenomeen te noemen in de theaterwereld.
Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Cool kunst en cultuur is het theater van Heerhugowaard en te vinden aan het Coolplein in het centrum van de stad. Cool beschikt over een grote theaterzaal de Rodi Media zaal, een sfeervol café, diverse multifunctionele zalen en twee foyers.

Contacteer ons