Resultaten voor beeld laten maken


    
beeld laten maken

Bronzen beeld laten maken? Kijk eens op Bronzenbeeld.com.
Mijn naam is Sonja Zuurman en ik ben beeldhouwer in Haren. Bij mij kunnen zowel particulieren als bedrijven een bronzen beeld laten maken. In samenspraak met u creeër ik bronzen tuinbeelden, relatiegeschenken of huwelijkscadeaus. Wilt u een bronzen beeld laten maken?
Borstbeeld laten maken Photosculptura.
Wilt u het bronzen beeld als verrassing geven? Wij zorgen voor een passende reden om een shoot te houden. De persoon weet dan van niets! Een bijzonder bronzen beeld voor ogen? Een borstbeeld laten maken is een bijzonder proces, dat doen we dan ook helemaal op maat.
Sculptuur of beeldje kopen? SculpturenKopen.nl.
Op deze website vindt u de meest uiteenlopende sculpturen in allerlei verschillende materialen. Naast onze ruime collecties van diverse materialen zijn wij gespecialiseerd in sculpturen op maat maken. In samenwerking met vele kunstenaars ontwerpen, creëren en vervaardigen wij de mooiste sculpturen. De identiteit van uw bedrijf wordt verbeeld in een sculptuur in elk materiaal wat u wenst. Wij adviseren en begeleiden u graag bij dit proces. Van schets tot aflevering, wij nemen alle zorg uit handen en zorgen er voor dat u de trotse gever wordt van een mooi geschenk. U kunt uw beeld ook laten personaliseren en het voorzien van een gravure of tekstplaatje.
Roijmans, sculpturen laten maken, bronzen beelden op maat.
Sculpturen op maat, sculpturen laten maken. U heeft een bepaalde gedachte, een tekening op papier, een wens met betrekking tot het maken van een bronzen beeld, of een totaal ander idee. Wij kunnen u helpen om uw idee uit te werken en om te zetten naar een 3-dimensionale sculptuur.
Kosten bronzen beeld laten maken Sonja Zuurman.
Kosten bronzen beeld laten maken. Wilt u een bronzen beeld laten maken? Dan vraagt u zich vast af wat de kosten hiervan zijn. Mijn beelden zijn maatwerk en worden in overleg met u ontworpen. Dit betekent dat er naast materiaalkosten, ook veel tijd zit in het ontwerpen van een beeld dat aansluit bij uw wensen.
Beelden in opdracht Bronzen beeld laten maken naar uw wens.
Het kan ook gaan om iemand die de stichter is geweest van een vooraanstaand bedrijf of een bronzen beeld te laten maken als persoonlijk cadeau voor een verjaardag. Ook is het mogelijk om een abstract beeld te laten maken, samen met u bespreken wij de wensen.
Polyester beelden laten maken.
In opdracht van de gemeente Weert vervaardigde Blowups van duurzaam polyester het beeld Mannetje Poep. Cartoonist Rim Beckers en communicatie. Bekijk project Bekijk project. Grote knuffelbeer voor Camping Roland. Voor Camping Roland vormde de vakmensen van Blowups, uit de hand, een grote knuffelbeer van PUR schuim. Nadat de vorm. Bekijk project Bekijk project. Olifant voor Hudsons Bay. In opdracht van Hudsons Bay, vervaardigde Blowups een grote olifant voor het filiaal in Rotterdam. Een echte eyecatcher. Bekijk project Bekijk project. Walvisstaart in IJ voor Het Scheepvaartmuseum. Ten behoeve van de Walvisweken 2017 liet Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam Blowups een reusachtige walvisstaart maken voor in het IJ.
Beeld Laten Maken Noblabla.
Beeld laten maken. U wilt een beeld laten maken? Onze beeldhouwers/modelmakers maken het voor u, wij gieten het voor u! Om beelden te kunnen gieten moet er een siliconen mal voorhanden zijn, van dit beeld. Om deze siliconen mal te kunnen maken, hebben wij een model nodig, op ware grootte.

Contacteer ons